אסייתי, מוקפצים, מתכונים

סינטה ברוטב דרבן קארי

20 דקות הכנה | קל | לא כשר | 4 סועדים

את המנה הזאת גם ליה אכלה, כן הילדה שלי פתוחה לטעמים מכל העולם, התפוח לא נפל רחוק מהעץ מה שנקרא.
הכנתי פה סינטה מוקפצת ברוטב דרבן קארי של אינה פארמנס, שהיא עילוי ברטבים וטעמים שמשגעים לי את החך, כל הרטבים שלה נמכרים אצלי בחנות כמובן.
יאלה קחו מתכון מאוד מאוד טעים.

מצרכים:

  • 500 גרם רצועות סינטה

  • 1 כפית מלח

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

  • 3 כפות יין שאוסינג

    הוסף לסל
  • 2 כוסות קורנפלור

  • שמן לטיגון

  • 500 מ״ל קרם קוקוס

    הוסף לסל
  • 1 שקית רוטב דרבן קארי של אינה פארמנס

    הוסף לסל
  • חופן ברוקולי טרי

  • חופן נדיב שעועית ירוקה

  • 1 בצל לבן פרוס

  • 2 כפיות שום כתוש

    הוסף לסל

אופן ההכנה:


1.בקערה נשרה את רצועות הסינטה ביין שאוסינג, אבקת סודה לשתייה ומלח למשך 10 דקות.
2.נצפה את הסינטה בקורנפלור, ננער משאריות קורנפלור ונטגן בשמן חם ועמוק למשך דקה, נוציא ונניח בצד.
3.בווק עם מעט שמן נקפיץ שעועית ירוקה, בצל לבן וברוקולי לחצי דקה.
4.נוסיף שום כתוש ונקפיץ עוד כמה שניות.
5.נוסיף את הסינטה שטיגנו ונקפיץ עוד כמה שניות.
6.נוסיף את רוטב הדרבן קארי, קרם קוקוס ונבשל למשך 10 דקות הכל יחד עד קבלת מנה מבעבעת בצבע משגע של הקארי.
7.נגיש ונתענג.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *