20 דקות הכנה | קל | לא כשר | 4 סועדים
את המנה הזאת גם ליה אכלה, כן הילדה שלי פתוחה לטעמים מכל העולם, התפוח לא נפל רחוק מהעץ מה שנקרא.
הכנתי פה סינטה מוקפצת ברוטב דרבן קארי של אינה פארמנס, שהיא עילוי ברטבים וטעמים שמשגעים לי את החך, כל הרטבים שלה נמכרים אצלי בחנות כמובן.
יאלה קחו מתכון מאוד מאוד טעים.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה את רצועות הסינטה ביין שאוסינג, אבקת סודה לשתייה ומלח למשך 10 דקות.
2.נצפה את הסינטה בקורנפלור, ננער משאריות קורנפלור ונטגן בשמן חם ועמוק למשך דקה, נוציא ונניח בצד.
3.בווק עם מעט שמן נקפיץ שעועית ירוקה, בצל לבן וברוקולי לחצי דקה.
4.נוסיף שום כתוש ונקפיץ עוד כמה שניות.
5.נוסיף את הסינטה שטיגנו ונקפיץ עוד כמה שניות.
6.נוסיף את רוטב הדרבן קארי, קרם קוקוס ונבשל למשך 10 דקות הכל יחד עד קבלת מנה מבעבעת בצבע משגע של הקארי.
7.נגיש ונתענג.
בתאבון!