ביתי, מתכונים, קציצות

סיר קציצות בשר וירוקים

30 דקות הכנה | בינוני | כשר | 5-6 סועדים

מצרכים לקציצות:

מצרכים:

  • 2 כוסות אפונה קפואה

  • 1 כוס שעועית ירוקה קפואה/ טרייה

  • 2 כפיות כורכום

    הוסף לסל
  • 2 בצלים לבנים פרוסים

  • 2 שיני שום כתושות

  • 2 כפיות כמון

    הוסף לסל
  • 2 שקיות ציר ירקות מרוכז / אבקת מרק עוף

    הוסף לסל
  • 3 כפיות מלח

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור

    הוסף לסל
  • 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות

  • 1 ליטר מים

  • מיץ מחצי לימון (2 כפות)

    הוסף לסל
  • 3 כפות שמן זית

    הוסף לסל

אופן ההכנה:


1.בקערה נערבב את תערובת הקציצות, ניצור קציצות יפות, נצרוב במחבת עם מעט שמן זית משני הצדדים לסגירה ונניח בצד.
2.באותה מחבת נוסיף מעט שמן זית ונטגן את הבצל הלבן עד ריכוך והזהבה, נוסיף שום כתוש, כורכום, כמון, מלח, פלפל שחור ונפתח בשמן.
3.נוסיף תפוחי אדמה, שעועית, אפונה ונערבב טוב שהכל יצבע בצבע צהוב.
4.נוסיף ליטר מים חמים, 2 שקיות ציר ירקות מרוכז, מיץ לימון ונבשל עם מכסה 20 דקות.
5.נוסיף את הקציצות לסיר נבשל עוד 20 דקות, ונגיש.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *