ביתי, מתכונים, קציצות

סיר קציצות בשר וירוקים

30 דקות הכנה | בינוני | כשר | 5-6 סועדים

מצרכים לקציצות:

מצרכים:

אופן ההכנה:


1.בקערה נערבב את תערובת הקציצות, ניצור קציצות יפות, נצרוב במחבת עם מעט שמן זית משני הצדדים לסגירה ונניח בצד.
2.באותה מחבת נוסיף מעט שמן זית ונטגן את הבצל הלבן עד ריכוך והזהבה, נוסיף שום כתוש, כורכום, כמון, מלח, פלפל שחור ונפתח בשמן.
3.נוסיף תפוחי אדמה, שעועית, אפונה ונערבב טוב שהכל יצבע בצבע צהוב.
4.נוסיף ליטר מים חמים, 2 שקיות ציר ירקות מרוכז, מיץ לימון ונבשל עם מכסה 20 דקות.
5.נוסיף את הקציצות לסיר נבשל עוד 20 דקות, ונגיש.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *