25 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
מדובר במנה של עוף פריך שמוקפץ עם הרבה גזר ברוטב מתקתק ודביק ואת כל הטוב הזה מגישים על קריספי שבבי אורז.
מצרכים לעוף פריך:
מצרכים למוקפץ:
אופן ההכנה:
- נשרה את קוביות העוף בחצי כוס סויה למשך 10 דקות.
- נסנן את העוף מהסויה ונשמור את הסויה בצד להמשך.
- נצפה את הקוביות עוף בקורנפלור.
- נטגן אותם קלות במחבת ממש חצי דקה מכל צד רק לסגירה ונניח בצד.
- למחבת קטנה עם שמן עמוק וחם נזרוק כמה דבבי אורז, ברגע שהן מתנפחות נוציא ונניח על נייר סופג או רשת.
- בווק עם מעט שמן נקפיץ את הגזר והבצל לחצי דקה עד דקה .
- נוסיף את השיני שום, הקשיו והנגיסי עוף שהכנו מראש.
- נוסיף את הרטבים שערבבנו מראש + הסויה שנשארה מהשריית העוף בקערה ונקפיץ למשך 3-4 דקות נוספות.
- נסדר בצלחת מצע של שבבי אורז מטוגנים ועליהן נשפוך את העוף הפריך והמתוק.
בתאבון!