20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
מנה סינית קלאסית שהכנתי אתמול לי ולבנות לארוחת הצהריים, לקחתי כמה שעות הפסקה מהכל, מהחדשות מהאינסטגרם והמלחמה בעיקר. נכנסתי למטבח בישלתי לנו, עשינו שיעורים, קראנו ספרים, וזה עשה לנו טוב! אז מי שיכול לתת לעצמו הפסקה קטנה מהימים הקשים שיעשה את זה ועל הדרך יכין את העוף בתפוז שלי כי זה מה זה טעים!
מצרכים:
מצרכים לרוטב תפוז:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה את קוביות חזה העוף ביין שאוסינג, שמן שומשום, שום גבישי, מלח ופלפל שחור למשך שעה במקרר.
2.נצפה את קוביות חזה העוף בקונפלור ונסנן מעודפים.
3.נטגן את קוביות העוף במחבת עם מעט שמן עד להזהבה קלה ונניח בצד.
4.בווק עם מעט שמן נטגן שיני שום לשניה, נוסיף מיץ תפוזים, סויה, חומץ תפוחים, סוכר, מלח ונביא לרתיחה.
5.בקערה קטנה נערבב קורנפלור יחד עם מעט מים.
6.נוסיף את המי קורנפלור לווק עם רוטב התפוז, נערבב טוב עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
7.נוסיף את קוביות העוף המטוגנות לרוטב נקפיץ דקה שתיים ונגיש, מומלץ על אורז עננים.
8.נפזר מעל הכל עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ ופוריקקה גומה (תיבול יפני לאורז) או שומשום שחור קלוי.
בתאבון!
הי אליטה, שימי לב שחסר כמויות וגם מה התחליף אם אין יין שאוסינג
תוקן, תודה על העידכון
היי,
אני לא רואה רשימת מצרכים , אלה רק את אופן ההכנה
תוקן תודה על העידכון