20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

נגיסי עוף פריכים ברוטב מתוק ודביק כמו שאני הכי אוהבת.
מצרכים:
מצרכים לרוטב מתוק דביק:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה את קוביות חזה העוף באבקת סודה לשתייה, קורנפלור, ביצה, וסויה למשך 10 דקות.
2.בקערה נפרדת נערבב את כל מרכיבי הרוטב לרוטב חלק ואחיד.
3.במחבת עם שמן עמוק וחם נטגן את קוביות העוף עד השחמה יפה, נוציא ונניח בצד.
4.בווק נחמם את הרוטב חצי דקה ואז נוסיף את קוביות העוף הפריך.
5.נקפיץ דקה שתיים ונגיש.
6.מומלץ לצד אורז עננים.
בתאבון!
אם אני משאירה ללילה במקרר את התערובת שבקערה זה יכול להרס או להיות לזה טעם לואי?
אם את מתכוונת למרכיבי הרוטב אז כן אין בעיה בכלל