ביתי, מתכונים, קינוחים

פנקייקים שמנמנים

20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

פנקייקים נפוחים כאלה שרואים רק אצל אחרים ורצים שיצא לנו גם, אז הנה יש לנו גם.

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבת קמח, סוכר,מלח, אבקת סודה לשתייה ואבקת אפייה.
  2. בקערה נפרדת טורפים ביצים וחלב.
  3. מאחדים בין שתי התערובות ומערבבים (לא יותר מידי).
  4. מוסיפים את החמאה מומסת ומערבבים לבלילה אחידה.
  5. מניחים לבלילה לנוח 10 דקות.
  6. משמנים מחבת עם מעט חמאה (רצוי מחבת עם שקעים לפנקייק).
  7. יוצקים פנקייקיים עגולים ואחידים למחבת ומטגנים על אש בינונית- נמוכה עד הופעת מעט בועות.
  8. כשאר מופיעות מעט בועות הופכים לצד השני (שדורש פחות זמן טיגון.)
  9. מוציאים ומניחים ערימה יפה של פנקקייקים בצלחת.
  10. מומלץ להגיש עם מייפל, נוטלה, ריבה, או כל תענוג אחר שבא לכם!

בתאבון!

מצרכים:

36 thoughts on “פנקייקים שמנמנים

  1. רייצ'ל רז גנור הגיב:

    אפשר עם קמח תופח במקום אבקת אפייה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

  2. מלי איצקוביץ הגיב:

    בוקר טוב!
    צריך להישתמש בכוסות וכפות מדידה במתכון?

    1. Elita Ofek הגיב:

      תמיד

  3. נועה הגיב:

    אפשר עם חלב שיבולת שועל במקום ?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

  4. רונית הגיב:

    יצא מדהים,הבת שלי התענגה
    תודה

  5. מור הגיב:

    היי,אפשר עם קמח כוסמין במקום?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

  6. מאי הגיב:

    מה אפשר במקום החמאה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      שמן

  7. עדי אביב הגיב:

    כמה פנקייקים יוצאים מהתערובת?

    1. Elita Ofek הגיב:

      10-12 בערך

  8. רעות הגיב:

    איך הופכים לפרווה בשביל ילד אלרגי? מה במקום החמאה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      זה מתכון חלבי מצטערת , כשיהיה לי מתכון פרווה אפרסם כמובן

  9. שרית הגיב:

    איך אפשר ךהפוך לפרווה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      זה מתכון חלבי

  10. חגית. הגיב:

    ניתן להשתמש בריוויון במקום חלב ?

    1. Elita Ofek הגיב:

      לא ניסיתי לכן לא יודעת להגיד

  11. נטלי הגיב:

    פנקייקים מושלמים תודה!

  12. סופי הגיב:

    מה הכוונה לכוס קמח לבן? כוס סוכר? כמה גרם זה כוס לפי המתכונים שלך?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כוסות מדידה אוניברסליות

  13. מיכל הגיב:

    הכנו עכשיו, מטורפים!
    אז ככה צריכים להיות פנקייקים ביתיים!

  14. נטע הגיב:

    אפשר להכין את הבלילה ולהשאיר במקרר שעה עד הכנה?

  15. רוני הגיב:

    אמאללה איזה טעימים!
    אם נשארה לי אקסטרה בלילה אפשר להשאיר במקרר ל24 שעות ולהכין למחרת?

  16. מעין הגיב:

    החלפתי את הקמח הרגיל בקמח רב תכליתי ללא גלוטן ויצא מושלם! ילדה צליאקית היתה מאושרת. תודה רבה!

    1. Elita Ofek הגיב:

      כיף לשמוע!

  17. דנה הגיב:

    היי יש לך מתכון לפנקייק עם יוגורט??

    1. Elita Ofek הגיב:

      זה המתכון היחידי שלי לפנקייק סוס מנצח לא מחליפים

  18. ליזה הגיב:

    אפשר בלי סודה לשתייה??

    1. Elita Ofek הגיב:

      הסודה לשתייה תורמת במידה רבה בעובי הפנקייק

  19. סהר הגיב:

    זה המתכון שלי מהיום! הקטנה שלי התלהבה 😋

  20. שחר הגיב:

    אפשר להכין את הבלילה לילה לפני?

    1. שרי שמואלי הגיב:

      רצוי שלא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *