25 דקות הכנה | 3 סועדים | קל | כשר
קובית סלמון פריכות ברוטב חמאת צ'ילי, ארוחת צהריים קלילה וטעימה.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
- נחתוךאת הסלמון לקוביות גדולות.
- נצפה בקורנפלור.
- נסנן את קוביות הסלמון משאריות קורנפלור.
- נטגן בשמן חם ועמוק לדקה (רק לסגירה) ונניח בצד.
- במחבת נמיס חמאה, נוסיף רוטב צ׳ילי, סוכר, סויה, יוזו ונערבב.
- נוסיף את קוביות הסלמון, נערבב בעדינות, נבשל דקה שתיים.
- נגיש על אורז ונפזר מעל עירית קצוצה.
בתאבון!
מה אפשרי במקום יוזו?
אפשר פשוט לוותר
האם אפשר עם דג לבן במקום הסלמון ?
פחות מתאים במתכון הזה
היי, האם הסלמון צריך להיות עם עור או בלי עור?
בלי