15 דקות | קל | כשר | 2 סועדים
סלט שאני מאוד אוהבת לאכול בקפה אלקלעי בבלי, הוא פרשי פשוט וטעים. אפשר לגוון עם איזה ירקות שיש לכם בבית .
בגלל שהוא מאוד פשוט הדברים שגורמים לו להיות סלט טעים כל כך , זה ירקות טריים וקשים כאלה שכיף לאכול, שמן זית איכותי , מלח ים אטלנטי וסומק שנותן קיק של חמיצות נהדרת.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נשרה את הכרובית במים עם מלח ולימון למשך 15 דקות (כדי לנקות מחול וחרקים).
- נפרוס את כל הירקות גס או איך שאוהבים.
- נתבל, נערבב ונגיש.
בתאבון!