10 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
אספרגוס בקראסט פיקנטי אני מכינה אותו כמעט בכל אירוח ולמה? כי זה 3 דקות הכנה וזה הכי טעים בעולם!
מצרכים:
מצרכים לקראסט פיקנטי:
אופן ההכנה:
במחבת קטנה נטגן פירורי לחם יחד עם שמן זית, צ'ילי יבש, מרווה קצוצה וקורט מלח על אש קטנה בינונית, תוך כדי עירבוב למשך 2 דקות בערך כך שכל הפירורים ספוגים בשמן זית.
נשים לב שהפירורים לא נשרפים, כאשר הם שחומים וקריספיים ניתן להוריד מהאש ולהעביר לצלחת.(לא להשאיר את הפירורים במחבת אחרת ימשיכו להיטגן ועלולים להישרף).
נשטוף את האספרגוסים ובעזרת קולפן נקלף את החלק התחתון שלהם (החלק הקשה והפחות לעיס).
נסדר את האספרגוסים במגש עם נייר אפייה.
נזלף שמן זית, נוסיף מעט מלח נערבב טוב.
נפזר מעל הכל את הקראסט שהכנו ונכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך 10 דקות.
נוציא מהתנור, נפזר פרמזן בנדיבות ונגיש.
בתאבון!