25 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
הכנתי בננה לוטי ללא גלוטן, שמעתי שלמנה בכלל קוראים בננה רוטי והיא במקור מהודו, אך התאילנדים לא הצליחו להגות את האות ר כמו שצריך ויצא להם לוטי. ברשותכם אקרא לזה בננה לוטי כי הטעמים הם לגמרי תאילנד. במתכון הזה הכנתי את הקינוח הטעים הזה מדפי אורז , אפשר להפוך את המנה גם לטבעונית ולהשתמש בחלב קוקוס במקום חלב רגיל ושמן במקום חמאה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בצלחת קעורה וגדולה נקשקש ביצה וחלב לאיחוד.
- נטבול את הדפי אורז בבלילה.
- על משטח נקי נניח 2 שכבות של דפי אורז אחד על השני.
- נניח פרוסות בננה במרכז.
- נקפל מכל הצדדים.
- נטגן במחבת עם מעט חמאה על אש בינונית נמוכה עד שזה ממש שחום וקריספי מכל הצדדים.
- נפרוס לריבועים.
- נזלף מעל הכל קרם קוקוס מרוכז ונגיש!
בתאבון!
היי אליטה, אפשר להכין מראש את המנה? או שצריך להכין בסמוך לארוחה?
לא ממליצה להכין מראש הקריספיות נאבדת מאוד מהר עם דפי אורז