15 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
בקיץ כשיש מנגו אני חייבת להוסיף אותו לכל סשימי וסביצ'ה כי השילוב הזה של הדג הטרי יחד עם פרי מתוק וסקסי הוא שילוב קטלני, והביס הוא חלום. בסשימי אין צורך בהרבה מרכיבים כדי ליצור את הביס המושלם, חשוב להשתמש בשמן זית איכותי אחד שיש לו טעם מדוייק , לא מריר מידי ולא אנמי מידי, חשוב להשתמש במלח ים אטלנטי כי תאמינו לי ההבדל בינו לבין מלח רגיל (במיוחד בדגים נאים) הוא גדול מאוד, וזהו כן זהו זה לא צריך יותר מזה כדי להגיע לטעם המושלם, כמובן שמי שרוצה לנטרל את הטעם של הדג ים אפשר גם לסחוט מעט לימון או ליים.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נפרוס את המנגו לפרוסות דקות דקות (קרפצ'ו) בעזרת מנדולינה או קולפן.
- נניח על צלחת שכבה של פרוסות מנגו.
- על המנגו נניח פרוסות של סשימי.
- נפזר מעל הכל בצל ירוק, פלפל צ'ילי אדום ועלי כוסברה.
- נזלף בנדיבות שמן זית איכותי.
- נפזר מעל הכל מלח ים אטלנטי.
בתאבון!
אפשר להחליף את הדג בסלמון יצא גם טעים?
כן בטח
הי,
1. באיזה סכין את חותכת את הסשימי? מופיע בחנות שלך? אם לא, אשמח להמלצה
2. חנות דגים מומלצת שאת קונה ממנה?
תותה רבה…
אני משתשמת בשלושה סוגי סכינים שיש לי בחנות לחיתוך סשימי, סכין טבח /שף , סכין קיצוצים או סכין אבטיח שלושתן מעולות ומתאימות.
את הדגים שלי אני קונה בבסטה דגים .