20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
פיצה טונה של סשימי סלמון טרי (חשוב מאוד להשתמש בסלמון טרי במידה ורוצים לאכול דג נא), ולמי שלא אוהב דג נא או לא יכול לאכול דג נא אפשר להשתמש בסלמון מבושל/ אפוי יצא טעים באותה מידה .
ביס שמורכב מטורטיה קריספית ופיקנטית סשימי טרי ומיונז ווסאבי שנותן קיק של חריפות עדינה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בתבנית אפיה עם נייר אפיה נניח טורטיה.
- נבריש את הטורטיה במעט שמן זית ונפזר מעט אבקת טוגראשי על הכל.
- נכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להשחמה קלה ( הטורטיה לא יוצאת קריספית והופכת לקריספית כשהיא טיפה מתקררת אל דאגה).
- נסדר פרוסות סשימי סלמון דקות על הטורטיה.
- על הסשימי נפזר בצל שאלוט פרוס ופלפל צ'ילי פרוס.
- נפזר עלי כוסברה .
- נזלף מעט שמן זית על הכל (ממש מעט).
- נזלף בצורת שתי וערב את המיונז ווסאבי מעל הכל.
- נפזר מעט מלח ים אטלנטי ונגיש. (מומלץ לפרוס כמו פיצה בעזרת רולר לחיתוך פיצה).
בתאבון!
מה עושים עם הטורטיה השניה?
מכין עוד אחד