15 דקות הכנה | 24 שעות התפחה | קל | כשר | 3 סועדים
בנצי ארבל , חבר שהוא משפחה, שך מוכשר האיש מאחורי מסעדת כפרה מיו המטורפת, לימד אותי להכין בצק מטורך בקלי קלות .
אז קבלו מתכון לבצק פיצה/ פוקצ׳ה קלצונה של בנצי אין בצק טעים כזה, אני הייתי בשוק כמה הוא פשוט וקל.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- במיקסר עם וו לישה נלוש את כל מרכיבי הבצק למעט המלח למשך דקה.
- נוסיף את המלח ונמשיך ללוש למשך 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- נניח את הבצק בקערה מעט משומנת נכסה בניילון נצמד ונתן לו התפחה של 24 שעות בטמפרטורת החדר (18 מעלות , או במקרר.
- למחרת ניצור כדורים יפים , לא נלוש ולא נשחק יותר מידי עם הבצק, נפתח אותו יפה ולא דק מידי .
- נתבל אותו איך שבא לנו.
- נכניס לטאבון או תנור שחומם מראש על החום הכי גבוה עד להשחמה יפה ונגיש!
בתאבון!
סעיף 3 לא ברור.
ולכמה פיצות זה מתאים.
תוקן.
מתכון נשמע מושלם אבל אם אני רוצה לעשות פיצה אחת משפחתית מה הכמויות שאני צריכה לשים
הכמות מספיקה ל 3 פיצות אישיות
יש צורך בהתפלה נוספת אחרי החלוקה לכדורים? וכמה זמן?
כן אפשר ל20 דקות
היוש בטוח מדובר ב1 גרם שמרים?
כן
היי זה הפוקצ׳ה שבנצי מגיש במסעדה?
לא , זאת פוקצ׳ה אחרת