קל | כשר | 30 דקות הכנה | 5-6 סועדים
דאמפלינגס ללא גלוטן, עם מוצר שיש לכולם בבית – דפי אורז, חשוב להשתמש בדפי אורז מרובעים ולעשות בדיוק לפי השלבים, אל תנסו עם דף אחד ולא עם עגול (מדברת מנסיון, זה נקרע ונדבק) עוד דבר חשוב- לעבוד עם דף שהוא חצי רך בהתחלה, הדף מתרכך בזמן העבודה ויותר נוח לעבוד איתו ככה.
מצרכים:
מצרכים למטבל:
אופן ההכנה:
- נערבב את כל מרכיבי המלית בקערה
- נחתוך דף אורז מרובע ל4 רבעים.
- נטבול במים לשניה וחצי.
- נניח אחד על השני כמו מגן דוד בערך.
- נניח מעט מהמלית במרכז הדפי אורז.
- נסגור את הדף ונהדק בעזרת ידיים מעט רטובות.
- נניח את הדאמפלינגס על סלסלת אידוי מרופדת בנייר אפייה מחורר.ונאדה על סיר עם מים רותחים עד אמצע הסיר, על אש בינונית ובדיוק 7 דקות לא יותר.
- נוציא את הסלסלת אידוי ונניח בצד לדקה של צינון .
- לאחר דקה צינון נעביר את השאמפלינגס בעדינות לצלחת הגשה ( נם מעט דבירים לא להילחץ).
- נטבול במטבל ונתענג!
בתאבון!
אפשר אותו דבר עם שרימפס גם?
כן בטח
יש לך רעיון איך הם ייצאו בקלות מהנייר אפייה? הם נדבקו לי ונקרעו
לא לאדות יותר מידי זמן