20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

פסטה טרופיה אחת הפסטות הכי טעימות ומיוחדות שתאכלו , הפעם הכנתי אותה עם רוטב שמנת ופסטו מדהים.אפשר להשתמש בפסטו מוכן אבל רצוי לטחון מלא עלי בזיליקום ולקבל טעם פרשי וטעים עוד יותר.
מצרכים:
1 חבילת פסטה טרופיה
הוסף לסלחופן נדיב מאוד של עלי בזיליקום
שמנת להקצפה 38% -42%
מלח לפי טעם
2 מצקות מי פסטה (המים בהם הפסטה התבשלה)
1.5 כפות סוכר
קורט פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
5 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
אופון ההכנה:
- נבשל את הפסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן (אני מבשלת 5 דקות יותר את הפסטה הזאת ספציפית)
- במעבד מזון או בעזרת סכין נקצוץ דק דק את העלי בזיליקום יחד עם מעט שמן זית במידה והשתמשנו במעבד מזון.
- במחבת עם 2-3 כפות שמן זית נערבב את הבזיליקום הטחון יחד עם 2 שיני שום כתושות למשך חצי דקה .
- נוסיף את השמנת, התבלינים ונערבב 3 דקות.
- נוסיף את 2 מצקות מי פסטה ואת הטרופיה המבושלת , נערבב ונבשל עוד 3 דקות עד שכל הפסטה נצבעת בצבע ירוק יפה ונגיש.
בתאבון!
2 thoughts on “טרופיה שמנת פסטו”
האם אפשר להשתמש בפסטו בזיליקום מוכן? ואם כן באיזו כמות?
כן ב2-3 כפות