טרופיה שמנת פסטו

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

פסטה טרופיה אחת הפסטות הכי טעימות ומיוחדות שתאכלו , הפעם הכנתי אותה עם רוטב שמנת ופסטו מדהים.אפשר להשתמש בפסטו מוכן אבל רצוי לטחון מלא עלי בזיליקום ולקבל טעם פרשי וטעים עוד יותר.

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה טרופיה

    הוסף לסל
  • חופן נדיב מאוד של עלי בזיליקום

  • שמנת להקצפה 38% -42%

  • מלח לפי טעם

  • 2 מצקות מי פסטה (המים בהם הפסטה התבשלה)

  • 1.5 כפות סוכר

  • קורט פלפל שחור

  • קורט אגוז מוסקט

  • 5 כפות שמן זית

  • 2 שיני שום כתושות

אופון ההכנה:

  1. נבשל את הפסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן (אני מבשלת 5 דקות יותר את הפסטה הזאת ספציפית)
  2. במעבד מזון או בעזרת סכין נקצוץ דק דק את העלי בזיליקום יחד עם מעט שמן זית במידה והשתמשנו במעבד מזון.
  3. במחבת עם 2-3 כפות שמן זית נערבב את הבזיליקום הטחון יחד עם 2 שיני שום כתושות למשך חצי דקה .
  4. נוסיף את השמנת, התבלינים ונערבב 3 דקות.
  5. נוסיף את 2 מצקות מי פסטה ואת הטרופיה המבושלת , נערבב ונבשל עוד 3 דקות עד שכל הפסטה נצבעת בצבע ירוק יפה ונגיש.

בתאבון!

2 thoughts on “טרופיה שמנת פסטו

  1. יעל הגיב:

    האם אפשר להשתמש בפסטו בזיליקום מוכן? ואם כן באיזו כמות?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן ב2-3 כפות

להגיב על יעל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר