דגים נאים, מתכונים

טרטר ספייסי סלמון על חטיף אורז ואצה קריספי

קל | כשר | 20 דקות הכנה | 4 אנשים

השילוב של אצה ודף אורז מטוגן יוצר לנו חטיף קריספי ומלוח נהדר כמצע של טרטר סלמון או טונה. אפשר לטגן את החטיף שעתיים מראש ולהניח עליו את הטרטר מיד בהגשה.

מצרכים לטרטר ספייסי סלמון:

מצרכים לקרקר אורז ואצה:

אופן ההכנה:

  1. נקצוץ את הסלמון לטרטר קצוץ דק.
  2. נערבב בקערה את כל מרכיבי הטרטר.
  3. נרטיב דף אורז לשניה.
  4. נניח על מגבת.
  5. נניח אצת נורי על הדף אורז הרטוב ונהדק אותם טוב יחד.
  6. נחתוך את הדף ל4 רבעים.
  7. נזרוק כל מרובע לשמן חם מאוד ועמוק לחצי דקה, דקה.
  8. נוציא ונניח על נייר סופג.
  9. נסדר את הקרקרים על צלחת.
  10. נניח מעט מהטרטר על כל קרקר.
  11. נפזר שומשום שחור קלוי או תבלין תיבול לאורז פוריקקה גומה.

בתאבון!

6 thoughts on “טרטר ספייסי סלמון על חטיף אורז ואצה קריספי

  1. שיר הגיב:

    בגרסה הכשרה, פשוט עם מיונז רגיל?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

  2. גיל הגיב:

    מה אפשר לשים במקום סריראצ’ה וטוגראשי שיתן טעמים דומים?

    1. Elita Ofek הגיב:

      שמן צ’ילי ורוטב צ’ילי מתוק

  3. ירדן חדד הגיב:

    האם ניתן להכין את המנה מראש ולהרכיב לפני הגשה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח רק בלי תיבול בדג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *