15 דקות | קל | כשר | 4 סועדים
הטרטר סלמון שלי שאני מכורה אליו מגיע אצלי בכמה ווריאציות וזה כל העניין בעצם.לקחת את אותה המנה ולהגיש אותה בצורות חדשות ומעניינות.הפעם את הטרטר קצצתי קצת פחות דק הוא קצוץ ובמקרם של בין קוביות לעיסה משהו באמצע כזה. הנחתי אותו על חטיפי אצות קריספי ופיזרתי מעל שומשום ווסאבי ואתם לגמרי יכולים לפזר שומשום שחור קלוי או לבן מה יש לכם בבית.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נערבב את כל המרכיבים מלבד החטיף אצות , בקערה .
- נניח מעט על כל חטיף אצה ונפזר מעל שומשום ווסאבי
- נגיש על האצה מיד כשרוצים לאכול אחרת האצה מתרככת ומאבדת מהקריספיות שלה.
הי , כמה זמן אפשר לשמור את הטרטר המוכן במקרר?
רוצה להכין מראש ולהגיש כשהאורחים יגיעו. תודה
אפשר, רק ללא תיבול , את התיבול עושים רק ברגע ההגשה .
היי.
אליטה, במתכון השתמשת במיונז רגיל או יפני? תודה
יפני
יש אפשרות לוותר על הטוביקו? איפה משיגים?
כן בטח אפשר לוותר, זה רק שידרוג , וניתן למצוא טוביקו בכל חנויות הדגים , הם שומרים את זה במקפיא
היי, במידה ואין לי כרגע את המיונז היפני אפשר להשתמש במיונז רגיל?
כן אפשר
הי, מתכון מעולה!
אפשר גם להשתמש בדג נא אחר?
כן בטח איזה שבא לך