אסייתי, מוקפצים, מתכונים

כדורי בשר ברוטב הוי סין

30 דקות הכנה | קל | כשר | 5 סועדים

כדורי בשר ברוטב הוי סין מתקתק הנחתי אותן על אטריות סומן דקות דקות, מוצר חדש שגיליתי לא מזמן ונדלקתי לאללה, אטריות דקות דקות שמבשלים 2 דקות במים חמים וזהו הן מוכנות ומושלמית לכל מנה. 

מצרכים לכדורי בשר:

  • 500 גרם בשר בקר טחון

  • חופן כוסברה קצוצה

  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק

  • כפית מלח

מצרכים לרוטב הוי סין:

מצרכים נוספים:

  • אטריות סמון דקות או אטריות אחרות לבחירה

    הוסף לסל
  • חופן כוסברה

  • שמן לטיגון

  • פלפל צ׳ילי אדום פרוס

  • 1/2 כוס מים חמים

אופן ההכנה:

  1. נערבב את כל מרכיבי כדורי הבשר וניצור כדורים קטנים.
  2. נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונניח בצד.
  3. במחבת עם מעט שמן נצרוב את הכדורים מכל הצדדים לסגירה.
  4. במחבת חדשה נחמם מעט את הרוטב ונניח בתוך הרוטב את כדורי הבשר שצרבנו קודם לכן.
  5. נערבב טוב ובמידת הצורך נוסיף מים חמים לרוטב אם הרוטב סמיך מידי.
  6. נבשל את כדורי הבשר ברוטב למשך 10-15 דקות.
  7.  נגיש על אטריות סומן מבושלות לצד כוסברה ופלפל צ׳ילי.

בתאבון!

6 thoughts on “כדורי בשר ברוטב הוי סין

  1. איה הגיב:

    מה מחזיק את הכדורים אין ביצה ולא פרורי לחם?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אין צורך בבביצה או פירורי לחם כאן , ככל שתלושי יותר את עיסת הבשר כך היא תיהיה דבביקה וזה מספיק כדי להחזיק אותם

  2. ירין הגיב:

    היי, האם המתכון הולך עם עוף ולא בקר?

  3. עדי הגיב:

    היי, תודה על המתכון(ים)!
    בסרטון את נראית מכינה את הקציצות, בין היתר, עם ג׳ינג׳ר ושום, על אף שאלו לא מופיעים במתכון… אשמח להבין באילו כמויות מדובר 🙏🏼

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר להוסיף ג׳ינג׳ר . חצי כפית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *