20 דקות הכנה | קל | לא כשר | 5-6 סועדים
מרק מיסו בטעם אוממי נהדר, הגרסה המהירה, הקלה והכי טעימה שתכינו.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בסיר נחמם מים יחד עם פטריות שיטאקה וסויה.
- נוסיף חופן אצות שהשרנו במעט מים , ופטריות שימאגי.
- בקערה קטנה נערבב 5 כפיות מיסו עם מים עד למרקם חלק ונוסיף לסיר
- נוסיף אבקת דאשי.
- נוסיף קוביות טופו .
- נבשל למשך 15 דקות נוספות ונגיש.
בתאבון!
חסר במצרכים את הפטריות שיטאקי
הוספתי תודה
לא כתוב במתכון פטריות שיטאקה ובאופן ההכנה כן, לתשומת לב ❤️ חוץ מזה מתכון מוש!
צודקת , תודה הוספתי
אחלה של מתכון! כדי להכשיר אותו השתמשתי באצות קומבו מיובשות שאמרו לי שנותנות אפקט דומה לאבקת הדאשי 🙂
אכן