אסייתי, מנות ראשונות, מתכונים

מרק מיסו

20 דקות הכנה | קל | לא כשר | 5-6 סועדים

מרק מיסו בטעם אוממי נהדר, הגרסה המהירה, הקלה והכי טעימה שתכינו.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. בסיר נחמם מים יחד עם פטריות שיטאקה וסויה.
  2. נוסיף חופן אצות שהשרנו במעט מים , ופטריות שימאגי.
  3. בקערה קטנה נערבב 5 כפיות מיסו עם מים עד למרקם חלק ונוסיף לסיר
  4. נוסיף אבקת דאשי.
  5. נוסיף קוביות טופו .
  6. נבשל למשך 15 דקות נוספות ונגיש.

בתאבון!

6 thoughts on “מרק מיסו

  1. שלי הגיב:

    חסר במצרכים את הפטריות שיטאקי

    1. Elita Ofek הגיב:

      הוספתי תודה

  2. רוני הגיב:

    לא כתוב במתכון פטריות שיטאקה ובאופן ההכנה כן, לתשומת לב ❤️ חוץ מזה מתכון מוש!

    1. Elita Ofek הגיב:

      צודקת , תודה הוספתי

  3. Roni הגיב:

    אחלה של מתכון! כדי להכשיר אותו השתמשתי באצות קומבו מיובשות שאמרו לי שנותנות אפקט דומה לאבקת הדאשי 🙂

    1. Elita Ofek הגיב:

      אכן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *