סביצ'ה ים תיכוני

דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

סביצ'ה קליל מרענן שלא צריך להתארגן על מצרכים מיוחדים בשבילו, בטעמים שכל אחד יתחבר ויאהב.

מצרכים:

  • 250 גרם פילה לברק טרי חתוך לקוביות קטנות (סביצ׳ה) או פרידה, אינטיאס, פלמידה

  • 1 פלפל שושקה אדום קצוץ דק דק או 1/2 פלפל אדום רגיל

  • 1/2 בצל סגול קצוצץ דק

  • חופן כוסברה קצוצה דק

  • 5 עלי נענע קוצוצים דק

  • 2.5 כפות מיץ לימון סחוט

  • 3.5 כפות שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית מלח ים אטלנטי (אפשר יותר)

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית סומק ( נותן מליחות וחמיצות מעודנת)

אופן ההכנה:

  1. לערבב הכל יחד ולהגש.
  2. ניתן לחתוך הכל מראש ולשמור במקרר ללא תיבול, את התיבול יש להוסיף אך ורק בהגשה .

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר