דגים נאים, מתכונים

סביצ’ה ים תיכוני

דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

סביצ’ה קליל מרענן שלא צריך להתארגן על מצרכים מיוחדים בשבילו, בטעמים שכל אחד יתחבר ויאהב.

מצרכים:

  • 250 גרם פילה לברק טרי חתוך לקוביות קטנות (סביצ׳ה) או פרידה, אינטיאס, פלמידה

  • 1 פלפל שושקה אדום קצוץ דק דק או 1/2 פלפל אדום רגיל

  • 1/2 בצל סגול קצוצץ דק

  • חופן כוסברה קצוצה דק

  • 5 עלי נענע קוצוצים דק

  • 2.5 כפות מיץ לימון סחוט

    הוסף לסל
  • 3.5 כפות שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית מלח ים אטלנטי (אפשר יותר)

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית סומק ( נותן מליחות וחמיצות מעודנת)

אופן ההכנה:

  1. לערבב הכל יחד ולהגש.
  2. ניתן לחתוך הכל מראש ולשמור במקרר ללא תיבול, את התיבול יש להוסיף אך ורק בהגשה .

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *