דגים נאים, מתכונים

סביצ’ה פלמידה ואבוקדו על קריספי טורטיה

25 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

סביצ’ה דג ים על קריספי טורטיה , מנה בסגנון מקסיקני , לוקחים טורטיה, חותכים לרבעים, מטגנים בשמן חם ועמוק, מתבלים במעט אבקת טוגראשי לקיק של חריפות ומגישים מעל סביצ’ה מקסיקני. אפשר להוסיף לסביצ’ה קוביות אננס או מנגו. את הטורטיות נוציא מהשמן כשהן שחומות אך הן לא יהיו קריספיות מאוד , אל דאגה הן יתקשו לאחר כמה דקות כשנניח אותם על נייר סופג או רשת.

מצרכים:

  • 300 גרם פילה דג פלמידה/ אינטיאס חתוך לקוביות קטנות

  • 1 פלפל צ'ילי קצוץ דק

  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק

  • 1/2 אבוקדו חתוך לקוביות

  • 4 כפות שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • 1 ליים סחוט

    הוסף לסל
  • קורט מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל
  • 4 טורטיות

    הוסף לסל
  • אבקת טוגראשי

    הוסף לסל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. נחתוך טורטיה לרבעים ונטגן בשמן חם ועמוק עד שהן שחומות, נניח בצד על נייר סופג או רשת.
  2. נפזר מעט אבקת טוגראשי על הטורטיות.
  3. נערבב את כל מרכיבי הסביצ’ה טוב .
  4. נניח מעט על כל טורטיה ונגיש!

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *