סלט תפוח אדמה וסלמון

10 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

נשאר לכם סלמון אפוי מאתמול? יאלה בואו נכין איתו סלט תפוח אדמה מדהים. ואם אין לכם סלמון מאתמול , אז אפשר לצרוב חתיכה קטנה על המחבת או לאפות בתנור במיוחד בשביל הסלט כי הוא שווה את זה או שאתם יכולים ללכת על הגרסה הכי קלה והיא להוסיף טונה אורטיז שהוא הכי מתאים לסלט הזה .

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה קטנים או 2 גדולים
  • חופן אפונה (סנפרוסט מבושלת)
  • חופן שעועית ירוקה (סנפרוסט מבושלת)
  • 100 גרם סלמון מבושל
  • כף ורבע של מיונז
  • 1 כפית חרדל דיזיון חלק
  •  1/2 מיץ לימון סחוט
  • קורט מלח 

אופן ההכנה:

  1. נכניס לשקית ניילון את התפוחי אדמה נעשה חור קטן ונסגור עם עוד שקית גם עם חור קטן.
  2. נכניס את השקית תפוחי אשמה למיקרו למשך 8 דקות.
  3. נבשל ובמים חמים נשטוף ונסן את האפונה והשעועית הירוקה.
  4. בקערה נפרק בידיים את הסלמון המבושל או הצרוב לפלייקים.
  5. נפרק את התפוחי אדמה עם הקליפה בידיים לחתיכות גסות.
  6. נערבב את כל מרכיבי הסלט בקערה ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר