קל | כשר | 20 דקות הכנה | כשר | 4 סועדים
סיר דגים חלומי! סלמון בשמנת תרד ופטריות, כי למה לא לגוון את הסיר דגים של שישי?!
מצרכים:
אופן ההכנה:
- במחבת רחבה ועמוקה עם מעט שמן זית נצרוב את פילה הסלמון משני הצדדים לסגירה בלבד.
- נוציא את הסלמון ונניח בצד.
- באותה מחבת עם השמן של הסלמון נטגן בצל עד לריכוך.
- נוסיף שיני שום ופטריות ונערבב עוד דקה שתיים.
- נוסיף עלי תרד ונקפיץ דקה נוספת.
- נוסיף את השמנת בישול, מלח, פלפל, סוכר, אגוז מוסקט ונערבב טוב עד לרתיחה.
- נחזיר את הסלמון למחבת עם הרוטב נסגור עם מכסה ונבשל עוד 5 דקות נוספות.
בתאבון!
מתי מוסיפים את הכוס מים? לא כתוב
יחד עם השמנת