15 דקות הכנה | קל | כשר | 2-3 סועדים
סשימי טונה קייצי בסלסת מנגו זאת מנה סופר טעימה סופר מרשימה וסופר קלה.
אופן ההכנה:
- נחתוך את הטונה לפרוסות סשימי יפות
- נסדר בצלחת איך שבא לנו.
- נערבב את כל מרכיבי הסלסת מנגו
- נניח ערימות קטנות מהסלסלה ליד כל סשימי
- נזלף מעל הכל קצת שמן זית איכותי, מלח ים אטלנטי ומי שרוצה מעט ליים סחוט.
בתאבון!
עשיתי פעם אחת עם טונה אדומה ויצא מושלם. עם איזה עוד דג אפשר להכין את זה? לא מצאתי טונה וממש בא לי
אפשר עם סלמון, אינטיאס, פרידה, פלמידה
אפשר להחליף את המנגו בפרי אחר?
כן , אננס או תותים
בוקר. איך מכינים את הרוטב?
הרוטב הוא זילוף של שמן זית, מלח ים וליים סחוט מעל.