אסייתי, מוקפצים, מתכונים

עוף סיני פריך בצ׳ילי

25 דקות הכנה | בינוני | כשר | 3 סועדים

מוקפץ מדהים מדהים מדהים, פיקנטי, מתוק ודביק בדיוק כמו שאני אוהבת!
אתם כמובן יכולים לשלוט ברמת החריפות (להוריד מעט מהשמן צ׳ילי).

מצרכים:

  • 300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

  • 2 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה

  • 1 כוס קורנפלור

  • שמן לטיגון

  • 1 פלפל אדום חתוך גס

  • 2 בצלים ירוקים חתוכים גס

  • 4 תירס גמדי

  • 1 בצל לבן חתוך גס

מצרכים לרוטב צ׳ילי:

אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה את קוביות חזה העוף עם 2 כפות סויה וכפית אבקת סודה לשתייה למשך 10 דקות לפחות ועד חצי שעה.
2.נצפה את קוביות העוף בקורנפלור, ננער מעודפים ונטגן בשמן חם למשך חצי דקה להשחמה ונניח בצד.
3.בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב לאיחוד.
4.בווק עם 2-3 כפות שמן נקפיץ את כל הירקות למשך חצי דקה.
5.נוסיף את קוביות העוף המטוגנות והרוטב ונקפיץ עוד 2-3 דקות.
6.נגיש על אורז לבן/עננים ונהנה מכל רגע.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *