25 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים
פסטה רוזה פשוט הכי טעימה שיכולה להיות, אפשר להשתמש בכל פסטה שתרצו זה רוטב שילך טוב עם הכל.
מצרכים:
- 1 חבילת פסטה לבחירה
- 250 מ"ל שמנת להקצפה 38 %
- 4 שיני שום פרוסות
- 4 כפות שמן זית
- 40 עגבניות שרי חצויות
- 1.5 כפות סוכר
- מלח לפי טעם
- קורט פלפל שחור
- 2 מצקות מי פסטה
אופן ההכנה:
- נבשל פסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן על גבי האריזה (ונשמור 2 מצקות מי פסטה).
- במחבת רחבה ועמוקה עם 4 כפות שמן זית נקפיץ עגבניות שרי חצויות עד שהן מתרככות מאוד ומוציאות את כל מיצן הנהדר.
- נוסיף לעגבניות את שיני השום הפרוסות ונהבשל עוד דקה.
- נוסיף שמנת מתוקה, מלח, פלפל וסוכר ונבשל את הרוטב 5 דקות נוספות.
- נוסיף מי פסטה לרוטב ונערבב טוב.
- נטחן את הרוטב בעזרת מוט בלנדר למרקם חלק ואחיד (למקצוענים ממש ניתן לסנן את הרוטב במסננת).
- נוסיף את הפסטה למחבת עם הרוטב שלנו, נערבב ונבשל עוד 3-4 דקות נוספות עד שהפסטה נצבעת בצבע הורוד היפה של הרוטב ונגיש.
בתאבון!
2 thoughts on “פסטה רוזה”
היי אשמח לדעת מה ניתן להחליף את העגבניות שרי? בצנצנת של רוטב עגבניות שרי אולי או ברכז עגבניות?
בצנצנת של שרי אפשר בהחלט