20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
פסטה פפרדלה ביצים ברוטב עגבניות חריף, מנה מהירה וקלה להכנה שזורקת אותך בשניה לאיטליה.
מצרכים:
1 חבילת פסטה פפרדלה ביצים או לינגוויני ביצים
הוסף לסל25 עגבניות שרי חצויות
2 עגבניות חתוכות גס
1 פלפל ירוק חריף פרוס
4 שיני שום פרוסות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית סוכר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1 מצקת מי פסטה ( המים בהם הפסטה התבשלה)
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- נבשל את הפסטה במים רתחים לפי הוראות היצרן(4-5 דקות לא יותר).
- במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית נקפיץ את העגבניות שרי, עגבניות רגילות, שום ופלפל חריף למשך 2-3 דקות .
- נוסיף פפריקה מתוקה, מלח, פלפל ומצקת מי פסטה ונבשל עוד חצי דקה .
- נוסיף את הפסטה לרוטב (לא לשטוף אותה) נקפיץ עוד דקה ונגיש.
בתאבון!