פפרדלה פומדורה חריף

20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

פסטה פפרדלה ביצים ברוטב עגבניות חריף, מנה מהירה וקלה להכנה שזורקת אותך בשניה לאיטליה.

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה פפרדלה ביצים או לינגוויני ביצים

    הוסף לסל
  • 25 עגבניות שרי חצויות

  • 2 עגבניות חתוכות גס

  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס

  • 4 שיני שום פרוסות

  • 1 כפית פפריקה מתוקה

  • 1 כפית סוכר

  • קורט מלח

  • קורט פלפל שחור גרוס

  • 1 מצקת מי פסטה ( המים בהם הפסטה התבשלה)

  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. נבשל את הפסטה במים רתחים לפי הוראות היצרן(4-5 דקות לא יותר).
  2. במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית נקפיץ את העגבניות שרי, עגבניות רגילות, שום ופלפל חריף למשך 2-3 דקות .
  3. נוסיף פפריקה מתוקה, מלח, פלפל ומצקת מי פסטה ונבשל עוד חצי דקה .
  4. נוסיף את הפסטה לרוטב (לא לשטוף אותה) נקפיץ עוד דקה ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר