ביתי, מתכונים, פסטות

פפרדלה פומדורה חריף

20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

פסטה פפרדלה ביצים ברוטב עגבניות חריף, מנה מהירה וקלה להכנה שזורקת אותך בשניה לאיטליה.

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה פפרדלה ביצים או לינגוויני ביצים

    הוסף לסל
  • 25 עגבניות שרי חצויות

  • 2 עגבניות חתוכות גס

  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס

  • 4 שיני שום פרוסות

  • 1 כפית פפריקה מתוקה

    הוסף לסל
  • 1 כפית סוכר

  • קורט מלח

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור גרוס

    הוסף לסל
  • 1 מצקת מי פסטה ( המים בהם הפסטה התבשלה)

  • 4 כפות שמן זית

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. נבשל את הפסטה במים רתחים לפי הוראות היצרן(4-5 דקות לא יותר).
  2. במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית נקפיץ את העגבניות שרי, עגבניות רגילות, שום ופלפל חריף למשך 2-3 דקות .
  3. נוסיף פפריקה מתוקה, מלח, פלפל ומצקת מי פסטה ונבשל עוד חצי דקה .
  4. נוסיף את הפסטה לרוטב (לא לשטוף אותה) נקפיץ עוד דקה ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *