20 דקות הכנה | 4 שעות בישול | קל | כשר | 6-8 סועדים

קדרת בשר מנחמת בייתית שגורמת לי להרגיש מאמא אמיתית, כמובן שאני ממליצה לאכול עם אורז עננים כי זה ביס חלומי.
מצרכים:
1 קילו קוביות בשר לבישול ארוך - אונטרייס/ שריר/ צוואר/ גולש
6-8 תפוחיי אדמה קטנים קלופים
1 בצל לבן
1 גזר- לא חובה
1 כף פפריקה מתוקה אדומה
2 כפיות כמון
2 כפיות כורכום
חופן כוסברה קצוצה
מלח לפי טעם
קורט פלפל שחור טחון
1.5 ליטר מים חמים
1 פחית רסק עגבניות (210 גרם)
הוסף לסל
אופן ההכנה:
- בסיר עם 2-3 כפות שמן , נצרוב את קוביות הבשר לסיגרה מכל הצדדים.
- נויסף בצל, תפוחי אדמה וגזר, נערבב טוב למשך 2-3 דקות.
- נוסיף כוסברה קצוצה, תבלינים ונערבב טוב .
- נוסיף רסק עגבניות ונערבב.
- נוסיף מים רותחים (לא קרים- אחרת הבשר מתכווץ ומתקשה) .
- לאחר רתיחה נוריד את האש לאש קטנה , נסגור עם מכסה ונבשל בין 3- 4 שעות עד שהבשר רך מספיק והרוטב מעט מסמיך.
בתאבון!