ביתי, מתכונים

קדרת בשר ביתית

20 דקות הכנה | 4 שעות בישול | קל | כשר | 6-8 סועדים

קדרת בשר מנחמת בייתית שגורמת לי להרגיש מאמא אמיתית, כמובן שאני ממליצה לאכול עם אורז עננים כי זה ביס חלומי.

מצרכים:

  • 1 קילו קוביות בשר לבישול ארוך - אונטרייס/ שריר/ צוואר/ גולש

  • 6-8 תפוחיי אדמה קטנים קלופים

  • 1 בצל לבן

  • 1 גזר- לא חובה

  • 1 כף פפריקה מתוקה אדומה

  • 2 כפיות כמון

  • 2 כפיות כורכום

  • חופן כוסברה קצוצה

  • מלח לפי טעם

  • קורט פלפל שחור טחון

  • 1.5 ליטר מים חמים

  • 1 פחית רסק עגבניות (210 גרם)

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. בסיר עם 2-3 כפות שמן , נצרוב את קוביות הבשר לסיגרה מכל הצדדים.
  2. נויסף בצל, תפוחי אדמה וגזר, נערבב טוב למשך 2-3 דקות.
  3. נוסיף כוסברה קצוצה, תבלינים ונערבב טוב .
  4. נוסיף רסק עגבניות ונערבב.
  5. נוסיף מים רותחים (לא קרים- אחרת הבשר מתכווץ ומתקשה) .
  6. לאחר רתיחה נוריד את האש לאש קטנה , נסגור עם מכסה ונבשל בין 3- 4 שעות עד שהבשר רך מספיק והרוטב מעט מסמיך.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *