30 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים
סיר קציצות דגים ברוטב אדום חריף היש דבר טעים מזה? אפשר לאכול עם חלה או אורז ולהנות מכל רגע. במתכון אני השתמשתי בדג בורי, אפשר להשתמש בדניס, לברק, בר ים, מוסר, לוקוס.
מצרכים לקציצות דגים:
לרוטב אדום חריף
אופן ההכנה:
- בקערה נערבב את כל מריכבי הקציצות וניצור כדורים קטנים ועגולים .
- במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית נטגן את השומים, עגבניות, פלפל אדום וירוק למשך 2-3 דקות .
- נוסיף פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, כמון ונערבב טוב .
- נוסיף רכז עגבניות ומים חמים ונבשל על אש נמוכה ועם מכסה למשך 30 דקות .
- נכניס את הקציצות לרוטב ונמשיך לבשל עוד 15 דקות ( מידי פעם נהפוך את הקציצות כך שכל הצדדים יספגו רוטב).
בתאבון!
היי אליטה (: קודם כל חייבת לומר שהמתכונים שלך מדהימים!
רציתי לשאול באיזה דג השתמשת? דג לבן זה כללי קצת.. האם זה משנה או שזה לא כל כך משפיע על הטעם בסופו של דבר?
תודה רבה ! מציעה לקרוא את כל המלל במתכון הכל כתוב שם בהסבר איזה סוגי דגים יתאימו
היי אליטה! אפשר להחליף את הדג בבקר/עוף טחון?
כן בטח
יצא מעולה! תודה רבה
היי אליטה , נשאר לי תערובת של דג חתוך לסביצ׳ה (בר ים, טונה אדומה וסלמון) – אפשר לערבב ולהכין עם זה את קציצות ? אם יש המלצה למתכון אחר שאפשר לעשות עם זה , קבב או משהו כזה ? בדרך כלל עושה עראייס בפיתה אבל חמץ
בטח אפשר
היי, ל- לא אוהבי הכוסברה בינינו, יש המלצה למה להחליף?
פטרוזיליה , או לוותר יצא טעים באותה מידה
רק להגיד תודה על מתכון מעולה! יצא פשוט מושלם
הי אליטה,
שאלה. במצרכים לקציצות לא מצויין להוסיף ביצה אבל בתמונות נראה כאילו כן הוספת…
בקיצור, עם או בלי?
אפשר עם ואפשר בלי מה בא לך
היי מהממת,
אפשר להכין יום לפני האירוח ולחמם בטאבון או בתנור באותו יום ? האם יפגע בטעם …תודה על כל המתכונים
האם יש תחליף לפירורי פנקו שניתן להשתמש?
פירורי לחם, או חלה רטובה
שכחת לכתוב ביצה בתערובת למרות שבתמונה רואים שיש ביצה
אני לרוב לא שמה אפשר עם ואפשר בלי
בתמונה רואים ששמת ביצה בקציצות אבל במתכון לא כתוב… למה להתייחס?
אפשר עם ביצה ואפשר בלי אני לרוב מכינה בלי
האם הקציצות טובות גם יום למחרת ?
כן בטח
היי האם אפשר להשתמש בנסיכת הנילוס ?
כן בטח
היי,
הקציצות יצאו לי מאוד דחוסות, יש לך מושג למה?
חוץ מזה מתכון מעולה, תודה רבה!
האמת לא יודעת לפי המתכון לא אמור לצאת דחוס אולי לשת יותר מידי את העיסה