20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
אורז סיני מטוגן כמו במסעדות. מנה שנולדה משאריות אורז של יום לפני. חשוב להשתמש באורז קר. אם הכנתם אורז במיוחד למנה אז חכו שהאורז יתקרר כדי לקבל תוצאה מדוייקת של אורז מטוגן.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בווק עם שמן נקפיץ גזר ופלפל אדום למשך דקה.
2.נוסיף שן שום כתושה, תירס ונקפיץ עוד דקה.
3.נוסיף אורז לבן מבושל וקר, וחביתה מקושקשת משני ביצים שהכנו מראש.
4.נקפיץ הכל במשך 2-3 דקות שיטגן יפה.
5.נוסיף סויה, רוטב צ׳ילי מתוק, סוכר ונקפיץ עוד 2 דקות.
6.נוסיף בצל ירוק קצוץ, ניתן הקפצה אחת אחרונה ונגיש.
בתאבון!