15 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים

לא חשבתי שיש משהו שיכול להתעלות על האורז עננים שלי , ואז הכנתי אורז עננים אדום, שלא צריך להוסיף לו כלום פשוט לאכול קערה גדושה של התענוג הצרוף הזה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נשרה את האורז במים למשך שעה.
- נסנן ונשטוף מספר פעמים.
- בסיר קטן נוגן בצל עד הזהבה יפה.
- נוסיף 1 כף פפריקה מתוקה ונפתח בשמן.
- נוסיף רכז עגבניות ונערבב.
- נוסיף אורז מסונן ונערב טוב טוב עד שכל האורז נצבע באדום.
- נוסיף מים חמים, מלח, כמון, פלפל שחור ונערבב טוב טוב.
- נוריד לאש קטנה ונבשל עם מכסה למשך 20 דקות.
בתאבון!
מה דעתך על אורז מלא?
אחלה , רק שימי לב כמויות המים וזמןל הבישול עם אורז מלא שונים