20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 -5 סועדים
פסטה בוסייטה ברוטב חמאת עגבניות שרי ועגבניות מיובשות , הפסטה סופגת את הטעמים יוצאת קרמית וממכרת.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בסיר מים רותחים עם 2 כפות מלח נבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן על גבי האריזה (מומלץ להוריד דקה שתיים לפני הזמן ולעולם לא לשטוף את הפסטה במים קרים.
- במחבת רחבה ועמוקה עם חמאה ושמן זית , נקפיץ עגבניות שרי, שום, בזיליקום ועגבניות מיובשות למשך 4 דקות .
- נוסיף פלפל סוכר, 3 מצקות מי פסטה ונערבב.
- נטעם את הרוטב אם הוא לא מלוח מספיק מהמי פסטה נוסיף מעט מלח.
- נוסיף את הבוסייטה המבושלת לרוטב ונערבב למשך 2-3 דקות נוספות או עד שהרוטב מסמיך מעט וכל הבוסייטה ספגה אותה ונצבעה בצע אדום בהיר ונגיש.
בתאבון!
אין לי עגבניות מיובשות מה עושים???
אפשר בלי יצא טעים
טעים בטירוף! השתמשתי במחית עגבניות מיובשות ויצא מושלם!
יצאה מנה של מסעדות
ממש טעים וקל