אסייתי, מתכונים, סלטים

גוואקמולה

15 דקות | קל | כשר | סועדים

כשאני אומרת גוואקמלה, אני מתכוונת לגוואקמלה אמיתי כמו במקסיקו, עם כל הטעמים הטובים והנכונים, ולא סתם ממרח אבוקדו, אם יש מתכון שאני מוכנה לקחת עליו אחריות זה זה ! כי המתכון הזה הוא פשוט זה!

מצרכים:

  • 2 אבוקדו

  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק

  • 1/2 עגבניה קלופה וקוצה דק

  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק (בלי הגרעינים)

  • חופן כוסברה קצוצה דק

  • 1 ליים סחוט (או לימון אבל עדיף ליים)

    הוסף לסל
  • קורט מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל
  • 1 כפית שמן זית

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. למעוך את האבוקדו ולהוסיף לו את כל שאר המרכיבים שהם קצוצים הכי הכי דק שאפשר.
  2. מומלץ לאכול עם נאצ’וס מעולה.

בתאבון!

2 thoughts on “גוואקמולה

  1. טל הגיב:

    כמה זמן ניתן לשמור בקירור?

    1. Elita Ofek הגיב:

      24 שעות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *