5 דקות הכנה | שעה וחצי אפייה | כשר | קל | 2 סועדים
הם קריספים מבחוץ ורכים מבפנים ובציפוי של תערובת תבלינים סודית ומטורפת שאני ותבליני פרג רקחנו כדי להגיע לטעם הכי מדוייק שיש.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נפרוס את תפוחי האדמה לפלחים של פוטטו לפי התמונה.
- בקערה נערבב את תפוחי האדמה עם שמן זית, תבלין פוטטו ומלח טוב טוב שכל תפוחי האדמה יצבעו בתבלין האדום.
- נכניס לתנור על 180 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים (זה משתנה מתנור לתנור) ועד השחמה יפה.
- נגיש עם ספייסי מיונז או סתם לערבב מיונז עם קטשופ כי זה הכי טעים.
- מומלץ להכין כמות כפולה כי זה נגמר בשניות.
בתאבון!