אסייתי, מנות ראשונות, מתכונים

טורטיות עוף ומטבל בוטנים פיקנטי

30 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

טורטיות עוף עם רוטב בוטנים פיקנטי עם שברי בוטנים, תכינו מגש כזה גדול לאורחים כי זה נגמר מהר מאוד.

מצרכים:

  • 1 חבילת טורטיות

    הוסף לסל
  • 1 אבוקדו בשל פרוס

  • 1 גזר חתוך לג׳וליינים

    הוסף לסל
  • 1 גמבה אדומה פרוסה

  • 400 גרם חזה עוף צרוב במחבת

  • 1 כפית תבלין פוטטו

    הוסף לסל

מצרכים לרוטב בוטנים פיקנטי:

אופן ההכנה:
1.נערבב את כל מרכיבי הרוטב לרוטב אחיד.
2.בעזרת רינג נקרוץ מכל טורטיה טורטיות קטנות
3.נחמם את הטורטיות במחבת כמה שניות מכל צד ונוריד מהאש.
4.נצרוב חזה עוף מתובל בתבלין פוטטו במחבת עם מעט שמן משני הצדדים.

5.נניח באמצע הטורטיה פרוסה של אבוקדו, שערות גזר, ופרוסת חזה עוף צרובה.
6.נקפל את הטורטיה משני הצדדים (כמו שעוטפים תינוק)
7.נקשור ונסגור עם עירית.
8.נסדר ערימה יפה בצלחת.
9.נטבול על טורטיה ברוטב בוטנים המדהים ונזלול.
10.רצוי להכין הרבה זה נגמר מאוד מאוד מהר.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *