קל | כשר | 20 דקות הכנה | 4 אנשים
השילוב של אצה ודף אורז מטוגן יוצר לנו חטיף קריספי ומלוח נהדר כמצע של טרטר סלמון או טונה. אפשר לטגן את החטיף שעתיים מראש ולהניח עליו את הטרטר מיד בהגשה.
מצרכים לטרטר ספייסי סלמון:
מצרכים לקרקר אורז ואצה:
אופן ההכנה:
- נקצוץ את הסלמון לטרטר קצוץ דק.
- נערבב בקערה את כל מרכיבי הטרטר.
- נרטיב דף אורז לשניה.
- נניח על מגבת.
- נניח אצת נורי על הדף אורז הרטוב ונהדק אותם טוב יחד.
- נחתוך את הדף ל4 רבעים.
- נזרוק כל מרובע לשמן חם מאוד ועמוק לחצי דקה, דקה.
- נוציא ונניח על נייר סופג.
- נסדר את הקרקרים על צלחת.
- נניח מעט מהטרטר על כל קרקר.
- נפזר שומשום שחור קלוי או תבלין תיבול לאורז פוריקקה גומה.
בתאבון!
בגרסה הכשרה, פשוט עם מיונז רגיל?
כן
מה אפשר לשים במקום סריראצ'ה וטוגראשי שיתן טעמים דומים?
שמן צ'ילי ורוטב צ'ילי מתוק
האם ניתן להכין את המנה מראש ולהרכיב לפני הגשה?
כן בטח רק בלי תיבול בדג