דגים נאים, מתכונים

טרטר ספייסי סלמון על חטיף אצות קריספי

15 דקות | קל | כשר | 4 סועדים

הטרטר סלמון שלי שאני מכורה אליו מגיע אצלי בכמה ווריאציות וזה כל העניין בעצם.לקחת את אותה המנה ולהגיש אותה בצורות חדשות ומעניינות.הפעם את הטרטר קצצתי קצת פחות דק הוא קצוץ ובמקרם של בין קוביות לעיסה משהו באמצע כזה. הנחתי אותו על חטיפי אצות קריספי ופיזרתי מעל שומשום ווסאבי ואתם לגמרי יכולים לפזר שומשום שחור קלוי או לבן מה יש לכם בבית.

מצרכים:

  • 200 גרם דג סלמון טרי קצוץ לקוביות קטנות ממש

  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק דק דק

  • 2 כפות טוביקו ווסאבי

  • 2 כפות עירית קצוצה דק או בצל שאלוט קצוץ

  • 1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק (נקי מגעינים)

  • 1.5 כפות שמן זית

    הוסף לסל
  • 2 כפיות מיונז 1/2

    הוסף לסל
  • כפית שמן צ'ילי

    הוסף לסל
  • 2 כפיות רוטב צ'ילי מתוק

    הוסף לסל
  • 1 כפית אבקת טוגראשי

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית סיראצ'ה

    הוסף לסל
  • 1 חבילת חטיף אצות מיובשות

    הוסף לסל
  • חופן שומשום ווסאבי

    הוסף לסל
  • קורט מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. נערבב את כל המרכיבים מלבד החטיף אצות , בקערה .
  2. נניח מעט על כל חטיף אצה ונפזר מעל שומשום ווסאבי
  3. נגיש על האצה מיד כשרוצים לאכול אחרת האצה מתרככת ומאבדת מהקריספיות שלה.

10 thoughts on “טרטר ספייסי סלמון על חטיף אצות קריספי

  1. נלי הגיב:

    הי , כמה זמן אפשר לשמור את הטרטר המוכן במקרר?
    רוצה להכין מראש ולהגיש כשהאורחים יגיעו. תודה

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר, רק ללא תיבול , את התיבול עושים רק ברגע ההגשה .

  2. טל הגיב:

    היי.
    אליטה, במתכון השתמשת במיונז רגיל או יפני? תודה

    1. Elita Ofek הגיב:

      יפני

  3. נועם כהן הגיב:

    יש אפשרות לוותר על הטוביקו? איפה משיגים?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח אפשר לוותר, זה רק שידרוג , וניתן למצוא טוביקו בכל חנויות הדגים , הם שומרים את זה במקפיא

  4. חלי הגיב:

    היי, במידה ואין לי כרגע את המיונז היפני אפשר להשתמש במיונז רגיל?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אפשר

  5. סמדר הגיב:

    הי, מתכון מעולה!
    אפשר גם להשתמש בדג נא אחר?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח איזה שבא לך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *