אסייתי, ביתי, מנות ראשונות, מתכונים

כנפיים ברוטב צ׳ילי מתוק ללא טיגון

35 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

כנפיים שמתפרקות מהעצם עם רוטב צ׳ילי מתוק דביק בחיי אפשר לאכול צלחת שלמה לבד.
במתכון השתמשתי במזולה בטעם חמאה (פרווה), אפשר גם ללכת על הגרסה הלא כשרה ולהוסיף חמאה אם בא לכם.

מצרכים:

אופן ההכנה:
1.בתבנית עם נייר אפייה נסדר את הכנפיים החצויות.
2.נזלף מעט שמן נמליח ונפלפל את הכנפיים.
3.נכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 20 דקות.
4.במחבת רחבה ועמוקה נמיס מזולה עם 2 שיני שום כתושות.
5.נוסיף מיץ לימון, רוטב צ׳ילי מתוק, סויה ונערבב לאיחוד.
6.נוסיף את הכנפיים ו1 כף דבש נערבב ונבשל על אש קטנה בינונית למשך 30 דקות, חשוב לערבב את הכנפיים מידי פעם.
7.נעביר את הכנפיים לצלחת הגשה, נפזר בצל ירוק קצוץ ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *