אסייתי, מתכונים, נודלס

מוגו ביף פאן

20 דקות | קל | כשר | 3-4 סועדים

מדובר במוקפץ של בקר עם כמה סוגי פטריות ברוטב ג’ינג’רי סויה מתוק, זה הוא מתכון סופר פשוט להכנה הקפצה של כמה דקות ואתם בסין. המנה הזאת שוחה ברוטב ולכן אני מאוד ממליצה לאכול אותה עם אורז עננים כמובן.

מצרכים:

  • 350 גרם רצועות שייטל

  • 1 חבילה פטריות שימאגי

  • 1/2 חבילה פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

  • 1/2 חבילה פטריות יער ( לא חובה רק שידרוג)

  • 1 כף גפוררי ג'ינג'ר טרי

  • 3 כפות שמן צמחי ( קנולה, חמניות)

  • 4 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 2 כפות רוטב פטריות הוי סטיר או רוטב דצפות

    הוסף לסל
  • 2 כפות רוטב סויה מתוקה

    הוסף לסל
  • 1 כפית שמן שומשום

    הוסף לסל
  • 1 כף סוכר

  • 1 בצל לבן פרוס

אופן ההכנה:

  1. בווק או מחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן נקפיץ לחצי דקה את הרצועות שייטל.
  2. נוסיף פטריות, ג׳ינג׳ר ובצל ונקפיץ עוד דקה.
  3. נוסיף סויה, סויה מתוקה, הוי סטיר, סוכר ושמן שומשום ונמשיך להקפיץ עוד 2-3 דקות.
  4.  נוריד מהאש ונגיש לצד אורז עננים.

7 thoughts on “מוגו ביף פאן

  1. אלינור משקל הגיב:

    האם ניתן להכין מראש ולא להגיש מיד?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר להכין מראש, רק הרבה יותר טעים לאכול מיד .

  2. דורין הגיב:

    האם אפשר להכין עם רוטב פטריות למוקפץ שלא רשום עליו הוי סטיר?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

  3. מיכל הגיב:

    מתכון קל וסופר טעים! אני אחת
    שמפחדת ממש להכנס למטבח וזו פעם ראשונה שהכנתי מתכון שלך לבד! יצא מעולה!! בעלי ואני התענגנו על כל ביס. תודה!!

  4. אביטל טקסלר הגיב:

    כמה בצל. לא רשום.

    1. Elita Ofek הגיב:

      1 בצל לבן פרוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *