מתכונים, קוקטיילים

מוחיטו אבטיח

5 דקות הכנה | קל | כשר | 2 קוקטיילים

קוקטייל מושלם לקיץ כשיש אבטיח תנצלו אותו למוחיטו אבטיח מושלם. המתכון המקורי עם פאמפל שהוא אפרטיף צרפתי מהמם שנמכר כאן אצלי בחנות ובכל חנות משקאות כמעט בארץ, אם אין לכם גם אפרול או קאמפרי ילכו פה טוב רק קחו בחשבון שיצא פחות מתוק.

מצרכים:

  • 10 קוביות אבטיח קטנות

  • 50 מ"ל טקילה בלנקו

  • 30 מ"ל פאמפל

    הוסף לסל
  • 20 מ"ל מיץ ליים

    הוסף לסל
  • מי סוכר למי שאוהב מתוק יותר

  • סודה לסגירה

אופן ההכנה:

  1. בשייקר קוטשים את קוביות האבטיח טוב.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים (בלי סודה להמנע מפיצוץ במטבח).
  3. מוסיפים קרח ומשקשקים הייטב.
  4. סינון אחד לתוך כוס הייבול עם קרח.
  5. לסגור עד הסוף עם סודה חזקה.
  6.  לקשט עם חתיכה של אבטיח.

לרוויה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *