20 דקות הכנה | 60 דקות בישול | קל | כשר | 6 סועדים
מרק פטריות עשיר , מנחם וטעים , עם הרבה ירקות, פטריות, ובתוספת של גריסי פנינה שנותנים למרק סמיכות ומרקם מהמם.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בסיר גדול ורחב עם שמן זית וחמאה , נטגן את הבצל, הסלרי, הגזר והשיני שום למשך 3-4 דקות.
- נוסיף לסיר את הגריסי פנינה ששטפנו וסיננו ונמשיך לטגן עוד דקה .
- נוסיף לסיר את כל הפטריות נערבב עוד דקה שתיים.
- נוסיף ליטר וחצי מים חמים
- מלח ופלפל לפי טעם.
- לאחר רתיחה נוריד לאש קטנה ונבשל למשך 50 דקות .
בתאבון!
שאלה – מה אפשר להוסיף במקום גריסי פנינה? תודה 🙂
אפשר לוותר
יש תחליף ללא גלוטן לגריסי פנינה?
אפשר לפשוט לוותר
אפשר להכניס ערמונים באיזה שלב?
כן אפשר מההתחלה
היי,במה אפשר להשתמש במקום חמאה?
אפשר לוותר
היי אפשר במקום פטריות שמפיניון פטריות שיטאקי?