15 דקות הכנה | קל | לא כשר | 3 סועדים
נודלס מהיר להכנה בטעם אוממי ומעט מתקתק , כמובן על מידת המתיקות תמיד אפשר לשלוט, אפשר להחליט לעשות נודלס לא מתוק ולוותר על הסוכר, אני אישית חייבת מעט מתוק בנודלס. כמו כן את הברוקולי אתם יכולים להחליף בכל ירק קשה אחר שבא לכם, גזר, גמבה וכדומה. בנודלס הזה אני השתמשתי באטריות אודון , הן עבות ומהירה להכנה ללא צורך בבישול קודם , פשוט להוסיף לנודלס ולהקפיץ כמה דקות, הן סופגות טעמים מצויין והמרקם שלהן מושלם, אפשר להשתמש גם באטריות טריות דקות או עבות הן יעבדו מצויין גם כן.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בקערה נשרה את הסינטה ב1/2 כוס סויה למשך 5-10 דקות.
- נסנן את הסינטה ונשמור על הסויה בצד.
- בווק עם 2 כפות שמן נקפיץ חצי דקה את הסינטה רק לסגירה נוציא ונניח בצלחת בצד.
- נוסיף לווק עוד 2 כפות שמן ונקפיץ את הברוקולי, הבצל הירוק והשיני שום למשך דקה.
- נוסיף מחית פלפל חריף קוריאני, סויה (שנותרה לנו מהשריית הסינטה), סויה מתוקה כהה, חומץ דגנים, סוכר ונערבב .
- נוסיף את הנודלס והסינטה ונקפיץ עוד 2-3 דקות (חשוב לא להקפיץ יותר מידי זמן את הסינטה שלא תתייבש ותיהיה לא נעימה לאכילה).
בתאבון!
במקום מחית פלפל חריף קוראני.. מה לשים?
קארי אדום, או לוותר
היי, האם יעבוד עם טופו?
כן
היי,
מה לא כשר במנה ?
לא הצלחתי להבין
המחית פלפל חריף קוריאני, אפשר פשוט לוותר עליו ואז המנה כשרה
מה ההוראות אם משתמשים בקארי ?
אותם שלבים בדיוק
המתכון מושלם
מתכון מעולה!
קודם כל תודה רבה! האם ניתן לא להוסיף סויה מתוקה? או שזה משהו שממש ישפיע על הטעם?
אפשר ויצא טעים מאוד
יצא טעים בטירוף!!!!! הפלפלים קוריאנים טעים ברמות
מתכון נהדר אבל הבשר בינטה רצועות נשאר קשה. איך אני מרכך את הבשר ?,
להקפיץ אותו ממש מעט זמן, כדאי אפילו להקפיץ אותו , להוציא לצד , להמשיך להקפיץ את שאר המרכיבים, ואז להוסיף את הסינטה
היי אליטה! יצא טוב גם אם אכפיל כמויות?
כן בטח
לכמה מנות המתכון מתאים?
בראש כל מתכון רשום לכמה סועדים המתכון מתאים
יש לי איטריות אודון יבשות. אפשר להשתמש ומה היחס לטריות?
באותה כמות .
היי
יעבוד עם רצועות אנטריקוט?
כן
היי, אם מכינים עם טופו, איזה טופו כדאי קשה או רך? והאם להשרות אותו קודם במשהו? תודה
רצוי להשרות כן , ולהשתמש בטופו במרקם קשה
אפשר לוותר על האטריות? צריך להפחית כמויות ברוטב אם כן?
מדובר במתכון לנודלס . יש מתכונים ללא נודלס מומנזת להכין אחד מהם