20 דקות הכנה | קל |? כשר | 3-4 סועדים
בוא נדבר רגע על סביצ'ה, יותר נכון על חיתוך דג לסביצ'ה, מדובר בקוביות דג, מומלץ לחתוך לקוביות קטנות שנעים לאכול בפה ולא קוביות גדולות וגסות. לסביצ'ה טעים וטוב תמיד נוסיף מיץ ליים או לימון , מעט שמן זית איכותי, כמובן שמלח ים אטלנטי או כל מלח איכותי אחר ולא מלח בישול, פרי כלשהו, ירק ובצל הכל צריך להיות קצוץ דק דק כי שוב חשוב לנו שהביס יהיה נגיש וטעים ולא גס מידי .
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נערבב הכל בקערה יחד עם השמן זית מיץ לימון ומלח ונגיש מיד .
- ניתן להכין הכל מראש למעט התיבול ולשמור במקרר , את התיבול יש להוסיךף אך ורק בהגשה .
בתאבון!
היי במה אפשר להשתמש במקום אננס?
תפוחים, מנגו, תותים, אפרסקים וכדומה
האם אפשר לקלף. ענבים במקום ?
כן אם בא לך
ואשמח לדעת במה אפשר להחליף את האבוקדו
פשוט בלי
המתכון הוא גם דג לבן וגם סלמון ביחד<
כן אבל את יכולה לעשות רק עם סוג אחד
יצא מעולה, הכנתי עם מנגו,