אסייתי, ביתי, מנות ראשונות, מתכונים, סלטים

סביצ׳ה צמחוני בקערה קריספית

30 דקות הכנה | בינוני | כשר | 5 סועדים

קערות קריספיות עם סביצ׳ה צמחוני. זה מה שקורה כשאני נאלצת לאלתר לעצמי מנות דגים נאים בלי דגים נאים. יוצא נפלא!
אתם כמובן יכולים להוסיף גם קוביות דג נא אם בא לכם זה בכלל יהיה פגז.

מצרכים:

  • חבילת דפי פילו מופשרים

  • שמן להברשה

  • פוריקקה נורי

    הוסף לסל
  • 1 אבוקדו חתוך לקוביות

  • 10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות

  • 1 בצל סגול קצוץ דק

  • 1 כוס תירס מופשר ומבושל (אפשר גם משימורים)

  • מיץ מלימון אחד

    הוסף לסל
  • 3-4 כפות שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • מלח ים אטלנטי לפי טעם

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

1.נחתוך את דפי הפילו למרובעים קטנים.
2.נבריש כל מרובע דף בשמן.

3.נפזר מעל תבלין פוריקקה, נניח מעל עוד דף פילו באלכסון אילו ונחזור על הפעולה שלוש פעמים (ראו סרטון).
4.נניח בתבנית שקעים לקאפקייקס ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 5-10 דקות ועד שמשחים.
5.נערבב את כל מרכיבי הסביצ׳ה ונניח בכל קערה קריספית.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *