ביתי, מתכונים

סלמון בשמנת פסטו וקראסט פיסטוק

15 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

סלמון בשמנת פסטו עם קראסט פיסטוק בצל ושקדים ב7 דקות הכנה. מתכון הכי קל והכי טעים שתכינו.

מצרכים:

  • 600 גרם פילה סלמון

  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% (250 מ״ל)

  • חופן נדיב של עלי בזיליקום

  • 3 כפות שמן זית

    הוסף לסל
  • 1 שן שום כתושה

  • קורט מלח

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור

    הוסף לסל
  • 1 כפית סוכר

  • חופן תערובת פיסטוק, בצל ושקדים

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

1.במעבד מזון או נינג׳ה נטחן בזיליקום ושמנת מתוקה לרוטב אחיד וירוק.
2.במחבת נחמם שמן זית, נטגן שן שום ל10 שניות.
3.נוסיף את השמנת פסטו שהכנו, נוסיף מלח, פלפל, סוכר נערבב דקה ונוריד מהאש.
4.נרפד תבנית בנייר אפייה, נניח את הסלמון, נמזוג את כל הרוטב על הסלמון, נפזר חופן תערובת פיסטוק בצל ושקדים על הדג.

5.ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים את הסלמון.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *